Friday, 7 June 2013

Sewa Kereta PERCUMA!!


Ini bukan gimik. Kami di Kereta Sewa J3 sentiasa menghargai pelanggan-pelanggan kami. Dan untuk itu, kami telah mengambil keputusan untuk memberi sewa kereta secara PERCUMA atau dalam Bahasa Inggerisnya, Free Of Charge kepada pelanggan-pelanggan kami yang menyewa kereta selama 8 hari.

Bagaimana caranya? Mudah saja. Dengan setiap sewaan selama 8 hari, pelanggan kami akan mendapat 1 hari percuma. Maksudnya, cuma perlu bayar untuk 7 hari sahaja. Hari yang ke-8, boleh pakai kereta tanpa bayaran 1 sen pun. Best kan?

Kadar sewa kami sentiasa yang terendah. Walaupun pun sewa rendah, tetapi kualiti perkhidmatan tetap yang terbaik. Dan sewa PERCUMA ini merupakan 1 lagi alternatif kami bagi memberi yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. 

Jadi tunggu apa lagi? tempah la kereta sewa kami hari ini bagi menikmati kadar sewa kereta yang paling rendah di seluruh Tawau (dan mungkin di seluruh Sabah juga). Dan jangan lupa dapatkan sewa PERCUMA dari kami apabila menyewa kereta sehingga 8 hari. Ingat, bayar 7 hari sahaja, hari yang ke-8 PERCUMA. Get it now okay ;)

No comments:

Post a Comment