Saturday, 29 June 2013

Caj Penghantaran & Jadual Pengambilan di Airport Tawau

Lapangan Terbang Tawau

Untuk makluman anda semua, bermula dari hari ini, kami di Kereta Sewa Tawau J3 akan mengenakan caj sebanyak RM20 sekiranya anda meminta kereta sewa dihantar terus ke airport Tawau. Maklumat lebih terperinci boleh anda baca di tab Caj Penghantaran Ke Airport. Secara ringkasnya, jarak airport Tawau adalah terlalu jauh dari bandar Tawau. Berat hati kami mengambil keputusan ini, tapi diharapkan para pelanggan Kereta Sewa Tawau J3 dapat memahami kos ulang-alik yang terpaksa kami tanggung untuk pergi ke airport tersebut.

Selain daripada itu, kami juga telah merangka jadual pengambilan di airport untuk memudahkan bakal-bakal penyewa merancang perjalanan nanti. Bermula dari 30 Jun 2013, kami akan mengambil penyewa-penyewa kereta yang meminta untuk diambil di airport mengikut ketetapan berikut:

Isnin - Sabtu (9 pagi - 6.30 petang)
Ahad (12 tengahari - 6.30 petang)

Kami terlebih dahulu memohon maaf kerana kami tidak dapat menyediakan perkhidmatan pengambilan & penghantaran kereta selepas jam 6.30 petang. Walau bagaimanapun, atas permintaan, kami boleh menyediakan perkhidmatan teksi pada harga yang berpatutan untuk kemudahan penyewa-penyewa kereta kami. Tapi perkhidmatan ini perlu di-request awal sehari bagi memudahkan kami menempah teksi berkenaan. Diharapkan penerangan ini dapat memberi input yang berguna kepada anda semua. Dan kami amat-amat berterima kasih diatas sokongan anda semua selama ini. Untuk maklumat lanjut mengenai perkara di atas, anda boleh terus berhubung dengan Mr. Andrew di 013-5528523. Terima kasih :)

No comments:

Post a comment