Friday, 28 June 2013

Berita baik, hanya RM50 sahaja!


Berita baik untuk semua pelanggan & bakal pelanggan kami. Setelah menerima feedback dari pelanggan yang sedia ada, kami di Kereta Sewa Tawau J3 dengan berbesar hati menurunkan kadar deposit penyewaan kereta daripada RM100, kepada RM50 sahaja. Deposit sebanyak RM50 ini adalah untuk semua jenis kenderaan.

Untuk maklumat lanjut, boleh berhubung terus dengan Mr. Andrew di talian 013-5528523. Untuk makluman semua juga, sekiranya anda ingin menempah kereta MPV untuk memuatkan seramai 7-8 orang, diharapkan anda boleh membuat penempahan lebih awal. Ini kerana kereta MPV kami adalah terhad dan selalu full booked. Kami juga memohon maaf kepada pelanggan-pelanggan yang selalu menghadapi masalah full booked apabila berurusan dengan kami. Kami akan berusaha menambah lagi bilangan kereta kami bagi menampung permintaan anda semua.

Dalam pada itu, kami berharap anda semua akan setia bersama kami dan memberi sokongan pada kami. Untuk itu kami ucapkan jutaan terima kasih. Dan semoga penurunan kadar deposit sebanyak RM50 ini akan dapat menggembirakan hati anda semua. Terima kasih :)

No comments:

Post a comment