Friday, 21 June 2013

Mari tengok wayang di Tawau, ada 3D lagiiiiii......

Apa lagi yang best di Tawau ni?? Haaa... macam tu la antara soalan yang selalu ditanya oleh penyewa-penyewa kereta kami. Ok, bagi saya la kan, antara tempat yang best adalah Eastern Cineplex. 


Kenapa best? sebab di sini anda semua boleh bersantai bersama dengan keluarga & relax sambil menonton wayang yang paling latest ditayangkan. Eastern Cineplex ini terletak di kompleks yang sama dengan Hotel Promenade Tawau. Senang je nak cari tu.

Berbanding ke Pasar Gantung, Pasar Tanjung atau Taman Bukit Tawau, di Eastern Cineplex anda semua tak perlu berpanas, berhujan dan berletih-letihan (ada kah ayat macam tu?). Di Eastern Cineplex anda tenang saja, aircond pun sejuk, suasana pun happening. Budak-budak mesti suka. Yang paling best, inilah satu-satunya tempat yang ada tayangan filem 3D di Tawau. 

Keadaan di dalam cineplex pun selesa. Kerusi empuk, dan tayangan wayang gambar pula adalah sangat jelas. Sound system juga memang mantap, clear sangat-sangat bunyi tu.  Memang berkualitilah. Tiap ringgit yang anda belanjakan disini adalah sangat berbaloi. Kalau nak tahu, minggu ini ada banyak wayang yang best-best. Antaranya adalah:


























































Kalau nak tengok jadual tayangan, boleh klik di SINI. Jadi tunggu apa lagi, sudah penat-penat berjalan, mari kita tengok wayang di Eastern Cineplex. Best bah. Kalau tiada kereta mau pergi sana, call/sms saja kami di Kereta Sewa Tawau J3 ok :)

No comments:

Post a comment