Sunday, 7 July 2013

Sewa MPV yang Paling Murah di Tawau


Okey, ramai yang tanya berapa rate kami untuk MPV. Kalau dengan kami, memang konfirm "low price" punya. Antara MPV yang kami tawarkan buat masa ini adalah Toyota Unser. Kenapa Unser? Sebab bagi kami Unser dapat memuatkan lebih ramai penumpang, disamping itu ia juga dapat memuatkan barang yang banyak. Keadaan dalaman kereta yang besar & selesa dapat memberi pengalaman pemanduan yang hebat dan bermakna. Cuba check gambaran dalaman bagi kereta Unser ni.
Macam mana? luas dan selesa kan? Alang-alang sewa MPV, biar yang besar dan selesa & boleh muat lebih ramai orang tanpa terasa macam berada dalam tin sardin yang mau luput tarikhnya. Kan? Okey, berbalik pada rate sewa yang kami berikan. Jom kita semak sama-sama ya:

1 hari = RM200
3 hari ke atas = RM190/hari
7 hari ke atas = RM180/hari

Kan kami dah cakap memang murah. Oleh kerana rate yang begitu murah, kereta kami ini dah fully booked untuk minggu ini. Tapi tak apa, minggu depan boleh book sudah tu. Untuk yang mahu pulang beraya bersama keluarga, jangan segan-segan, call saja Mr. Andrew di 013-5528523 untuk booking ya. Memang berbaloi :)

No comments:

Post a Comment