Friday, 5 July 2013

Peta Tawau


Kepada yang pertama kali datang ke Tawau, anda semua boleh semak peta Tawau yang paling best di google maps. Tak payah susah-susah search ya, kami di Kereta Sewa Tawau sudah siap cari untuk anda semua. Klik saja link PETA TAWAU ini dan tadaaa.... 

Semoga dengan adanya peta ini anda tak akan sesat di Bandar Tawau. Dan sudah boleh agak jarak satu tempat ke tempat yang lain. Tak semua orang ada papago atau garmin kan. Jadi ada maps macam ni pun ok jugak. Kalau tengok gambar di atas, anda semua pun dapat melihat kedudukan Kereta Sewa Tawau J3 di Tawau ni. Kami beroperasi di Taman Semarak, iaitu 39 kilometer jaraknya dari Airport Tawau. Jauhkan. Itu sebabnya sekarang kami terpaksa mengenakan caj tambahan kalau ada customer request kereta dihantar kereta ke airport. Jauh bah airport tu kan. Tapi apa pun, kami berjanji akan sentiasa cuba memberi yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami. Terima kasih kerana masih setia bersama kami ya :)

No comments:

Post a comment