Thursday, 11 July 2013

Nah, kami pun sudah ada video iklan yang macam dalam TV tu....


Untuk mempelbagaikan lagi cara promosi perkhidmatan kereta sewa kami, maka kami telah mengambil keputusan untuk try video promosi pulak. Rasa-rasanya boleh request video ni masuk TV3 tak? Hehehe... mesti kena bayar mahal kan. 

Apa pun kami berbangga kerana mungkin kami satu-satunya syarikat kereta sewa di Tawau ini yang ada video promosi. Walaupun video ni biasa-biasa saja, tapi cukuplah untuk memperkenalkan kami pada bakal-bakal pelanggan yang berada di luar sana.

Untuk makluman anda semua, video ini telahpun dilancarkan di youtube, vimeo, carigold forum & forum Miri Community. Dan ianya takkan berhenti di situ saja, kami akan terus melancarkan video pertama kami ini di mana-mana saja di alam maya ini. We're going to invade the world wide web, yihaaaaaa :)



No comments:

Post a comment