Thursday, 22 October 2015

Aplikasi Booking Kereta Sewa Tawau

Aplikasi Booking Kereta Sewa Tawau

Kini Kereta Sewa Tawau J3 sudah mempunyai aplikasi booking (android) untuk membuat tempahan kereta sewa terus dari smartphone anda. Tidak perlu lagi call, sms atau whatsapp. Tidak perlu lagi buka laptop untuk mengisi online booking form, tidak perlu lagi susah-susah semata-mata nak buat tempahan kereta sewa dengan kami.

Anda hanya perlu download aplikasi ini dengan mengimbas QR code yang ada di dalam gambar diatas. Selain itu juga ada boleh download Aplikasi Booking Kereta Sewa Tawau di sini. Kami tahu ramai yang sibuk dengan aktiviti seharian. Dengan adanya aplikasi ini anda semua boleh membuat tempahan kereta sewa dengan mudah dan pantas.

Apabila anda membuat  tempahan menggunakan aplikasi booking itu, segala butiran yang anda submit akan terus dihantar pada kami serta-merta. Kami akan membuat semakan kekosongan kereta sewa berdasarkan tarikh sewaan yang anda pilih. Sekiranya ada atau tiada kekosongan, kami akan maklumkan anda dalam tempoh 5-10 minit selepas menerima booking notification dari anda. Cepat kan?

Jadi pada yang ada smartphone, kami amat menggalakkan anda semua menggunakan aplikasi ini untuk membuat tempahan di Kereta Sewa Tawau J3. Ia bakal menjimatkan masa kita semua. Pun begitu, kami masih lagi menerima sms, whatsapp dan panggilan telefon di talian 014-9669-359 seperti biasa. Apa pun cara anda membuat tempahan, kami tetap menerimanya dengan hati yang gembira :)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trade.enterprise@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau
Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459

No comments:

Post a Comment