Friday, 16 October 2015

Kereta Sewa Tawau Yang Tip-Top

Rekod pemeriksaan kereta sewa Tawau


Berminat nak dapatkan kereta sewa Tawau yang tip-top? Setiap kali seseorang menyewa sebuah kenderaan, mereka mahukan yang bagus, yang terbaik. Sebagai sebuah syarikat yang menjalankan perkhidmatan "Car Rental" di Tawau, kami memang sedia maklum mengenai perkara itu. Atas dasar itu, kami memang sentiasa memastikan kereta kami berada dalam kondisi yang memuaskan sebelum ianya dihantar kepada pelanggan.

Bagaimana cara kami memastikan kereta kami berada dalam keadaan yang terbaik? Lihat gambar di atas. Itu merupakan checklist pemeriksaan kereta sewa di J3 Trade Enterprise, iaitu syarikat kami. Setiap hari Isnin dan Rabu merupakan hari pemeriksaan kereta. Kami akan memastikan bahagian dalam dan luar kereta serta semua fungsi kereta berada dalam keadaan yang terbaik. Selain pemeriksaan sebanyak 2 kali seminggu, kami juga akan membuat pemeriksaan berdasarkan checklist sejurus sebelum kereta disewakan kepada pelanggan.

Dahulu sebenarnya kami tidak melakukan pemeriksaan secara standard sebegini. Tetapi memandangkan ini merupakan satu-satunya cara untuk memastikan pelanggan kami mendapat yang terbaik dan mendapat kereta sewa yang tip-top, maka kami mengambil keputusan untuk melaksanakannya. Kami sangat berharap semua pelanggan kami akan berpuashati dengan kereta yang mereka sewa dari kami.

Untuk makluman, kami membekalkan kereta sewa bukan sahaja kepada individu, tetapi juga kepada para pelanggan yang terdiri dari syarikat-syarikat yang ada di dalam Malaysia ini. Jadi seharusnya kami menjaga kualiti kereta-kereta kami agar tidak ada yang meraasa rugi menyewa kereta dengan kami. Sewa kereta yang kami tawarkan memang yang paling murah di seluruh Tawau, tapi walaupun murah, kondisi kereta tetap yang paling hebat.

Untuk mendapatkan kereta sewa di Tawau yang tip-top dari kami, anda semua boleh membuat tempahan secara online melalui butang tempahan yang ada di laman blog ini. Selain itu anda juga boleh menghantar emel ke j3trade.enterprise@gmail.com bagi membuat tempahan. Untuk info lanjut atapun fast booking, boleh terus hubungi kami di talian 014-9669-359 (call/sms/whatsapp).


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459

No comments:

Post a comment