Saturday, 10 October 2015

Tempahan Kereta Sewa OnlineSudah ramai yang membuat tempahan kereta sewa secara online di Kereta Sewa Tawau J3. Untuk makluman, kami telah melancarkan borang tempahan online ini dua minggu yang lepas. Ini bagi memudahkan mereka yang tidak ada masa membuat panggilan telefon kepada kami bagi menempah kereta sewa.

Pada awalnya tempahan secara online hanya boleh dibuat di laman blog rasmi kami di J3 TRADE ENTERPRISE. Tapi memandangkan ramai juga selalu datang ke laman blog KERETA SEWA TAWAU J3 di sini, jadi kami pun mengambil keputusan untuk meletakkan butang tempahan di laman ini. Anda boleh melihat butang tempahan di sebelah kanan atas laman blog ini. Apabila klik sahaja, anda akan dibawa ke borang tempahan kereta sewa kami.

Di borang itu anda hanya perlu mengisi beberapa maklumat seperti nama dan jenis kereta yang ingin disewa. Klik submit dan kami akan uruskannya dari situ. Borang tempahan ini juga boleh dilihat di Facebook Page kami di KERETA SEWA TAWAU J3 FACEBOOK PAGE. Kami letakkan di semua tempat bagi memudahkan anda terus membuat tempahan.

Pun begitu, kami tetap masih boleh dihubungi di talian rasmi kami di 014-9669-359. Anda boleh menelefon dan hantar mesej dan Whatsapp melalui talian yang kami berikan itu. Apa pun cara yang anda gunakan bagi menghubungi kami, kami tetap akan bersedia melayan pertanyaan ataupun tempahan anda semua. Jadi jangan lupa hubungi kami sekiranya anda perlukan kereta sewa yang paling murah di seluruh Tawau ;)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: http://www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau
Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459

No comments:

Post a Comment