Friday, 29 August 2014

Merdeka Bersama Kereta Sewa Tawau J3

Kereta Sewa Tawau Car Rental


Tahun ini mari sambut merdeka bersama Kereta Sewa Tawau J3. Boleh? Ya, tidak lama lagi kita akan menyambut hari kemerdekaan yang ke-57 buat negara kita Malaysia. Kami di Kereta Sewa Tawau J3 sudah tidak sabar-sabar lagi menantikan hari kemerdekaan kita ini. Sepanjang bulan merdeka ini kami rajin membelek buku dan internet bagi memahami erti merdeka ini. Beratus tahun dijajah, akhirnya pada tahun 1957 kita merdeka. Kami sangat menghargai keamanan, keharmonian dan kesejahteraan yang kita nikmati selama ini.

Sama-sama lah kita menjaga negara yang kita sayangi ini. Tidak perlulah kita mencontohi negara lain yang asyik berperang, berbunuh dan saling membenci antara satu sama lain. Kita di Malaysia adalah saudara tanpa mengira agama, bangsa, keturunan dan pangkat. Kita 1 Malaysia kini dan selamanya, forever! 

Sepanjang bulan merdeka ini juga rezeki kami tak pernah putus. Tanpa negara yang aman damai, kami pasti susah mencari rezeki. Jadi kami amat menghargai apa yang kita ada sekarang. Buat pengunjung yang bakal datang ke Tawau pada hari merdeka nanti, selamat datang kami ucapkan. Kami tahu ramai yang datang kerana bakal melangsungkan perkahwinan sempena hari merdeka nanti. Betul kan? Seperti biasa, kalau anda semua memerlukan kereta sewa yang paling murah di seluruh Tawau, jangan lupa hubungi kami di talian 014-9669-359. Kami di Kereta Sewa Tawau J3 sedia membantu anda. Akhir kata, Merdeka! Merdeka!! Merdeka!!!

No comments:

Post a Comment