Tuesday, 5 August 2014

Kami Ada Hadiah Istimewa Untuk Anda Semua!


Ebook Percuma Kereta Sewa Tawau J3


Hello semua, kami ada hadiah istimewa untuk anda!. Hari ini dah masuk raya yang ke-9, keadaan dah mula kembali normal, tiada lagi keadaan jem yang luarbiasa. Maklum la, ramai orang yang sudah mula bekerja semenjak kelmarin. Murid-murid sekolah pun sudah mula bersekolah seperti biasa.

Di hari selasa ini kami di Kereta Sewa Tawau J3 ingin mengambil kesempatan untuk memperkenalkan sebuah ebook mengenai tempat-tempat yang menarik di Tawau. Anggaplah ini sebagai hadiah istimewa dari kami untuk anda semua. Biasanya kalau orang datang ke Tawau, tempat yang dituju adalah Pasar Tanjung dan Pasar Gantung sahaja. Ramai sebenarnya yang menganggap Tawau ini tiada tempat menarik dan sangat membosankan berbanding Semporna.

Atas dasar itu kami dengan berbesar hati ingin berkongsi ebook ini secara PERCUMA kepada semua. Di dalam ebook ini ada tersenarai 9 tempat yang sangat-sangat menakjubkan. Anda mungkin tidak sangka ada tempat yang sebegini istimewa di Tawau.

Ebook ini sangat sesuai dibaca oleh mereka-mereka yang bercadang hendak bercuti di Tawau. Bagi yang ada urusan kerja di Tawau juga boleh membaca buku ini. Mana tahu di masa lapang nanti anda boleh pergi melawat salah satu tempat yang disebutkan di dalam ebook ini. 

Pasar Tanjung dan Pasar Gantung memang tarikan yang paling utama di Tawau. Tapi 9 tempat yang disebutkan di dalam ebook ini juga tidak kalah hebatnya. Jadi tunggu apa lagi, sila download ebook yang hebat ini di  link  yang berikut. Percuma sahaja. https://www.dropbox.com/s/gheuu0as7kfedjg/Tawau%20Ebook.pdf jangan lupa kongsikan pendapat anda mengenai ebook ini dengan kami nanti ya. Selamat membaca!

No comments:

Post a comment