Tuesday, 29 July 2014

Selamat Hari Raya Warga Tawau!

Selamat Hari Raya Dari Kereta Sewa Tawau J3
Selamat Hari Raya Dari Kereta Sewa Tawau J3

Selamat Hari Raya warga Tawau! Kini kita telah pun berada di Hari Raya ke-2. Di kesempatan ini, kami di Kereta Sewa Tawau J3 ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh warga Tawau dan juga seluruh warga Malaysia yang beragama Islam. Semoga hari raya tahun ini membawa seribu keriangan kepada anda semua.

Seperti hari raya yang terdahulu, kami di Kereta Sewa Tawau J3 pada tahun ini memang amat sibuk sekali. Biasalah kalau hari raya, tempahan dan permintaan untuk kereta sewa memang sangat tinggi. Hampir setiap minit telefon akan berbunyi bertanyakan tentang kereta sewa. Untuk makluman, tempahan kereta sewa pada musim perayaan dan juga hari raya akan kami buka sebulan sebelum hari raya tiba. Jadi bila sudah dekat-dekat hari raya, memang kereta sewa sudah habis. Dalam erti kata lain, sudah fully booked.

Ramai yang sangat kecewa bila kami katakan kami sudah tiada kereta sewa yang boleh diberikan. Tapi apa boleh buat. Kami pun terkilan kerena tidak dapat memenuhi keperluan anda semua di musim perayaan ini. Oleh itu kami sangat berharap di tahun depan kami akan ada lebih banyak kereta sewa untuk memenuhi keperluan anda. Dan kalau boleh, sila lah buat tempahan awal untuk musim perayaan tahun hadapan. 

Untuk makluman, kereta kami sudah habis semuanya pada saat ini, iaitu hari raya ke-2. Kami hanya akan ada kereta yang available pada hari raya ke-6 nanti. Terima kasih kepada yang telah menyewa kereta dengan kami sepanjang musim perayaan tahun ini. Semoga kita bertemu lagi di tahun hadapan. Akhir kata, sekiranya ada silap dan salah kami sepanjang tahun ini, kami memohon berbanyak-banyak maaf. Bak kata iklan televisyen kosong-kosong yeaa. Selamat Hari Raya Semua :)

No comments:

Post a comment