Friday, 2 August 2013

Sila Pulangkan Di Sini....


Sila lihat tanda segiempat berwarna hitam pada peta diatas. Untuk makluman semua penyewa kereta & bakal penyewa kereta kami, disitulah tempat anda akan memulangkan kereta selepas habis dipinjam. Dalam erti kata lain, disitulah pusat pemulangan kereta sewa untuk Kereta Sewa Tawau J3.  Tempat ini terletak di Taman Berkeley Tawau, iaitu di bahagian belakang pejabat & showroom Universal Motor. Rasanya semua tahu di mana Universal Motor kan? Ianya terletak di Batu 1 setengah jalan Apas, Tawau. Kami boleh menghantar kereta sewa di mana-mana sahaja dia dalam kawasan bandar Tawau dengan percuma & airport (caj RM20). Tapi pengembalian semula mesti dilakukan di Universal Motor untuk memudahkan kami memeriksa semula kenderaan yang dikembalikan.

Untuk makluman juga, kami TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan menghantar semula penyewa kereta ke rumah masing-masing semasa penyewa menghantar kereta untuk pemulangan. Itu merupakan tanggungjawab penyewa sendiri. Kecualilah bagi penyewa yang meminta kereta sewa dipulangkan dan diambil oleh kami di airport, maka kami akan ke airport mengambil kereta tersebut.

Sejak kebelakangan ini ramai penyewa yang memulangkan kereta meminta kami menghantar mereka balik ke rumah masing-masing. Ini agak sukar kerana kekangan masa disebabkan oleh kesibukan kami menghantar kereta yang hendak disewa ke sana sini. Harap penyewa & bakal penyewa maklum mengenai perkara ini. Kami dengan sukacitanya menyediakan peta arah Universal Motor di Taman Berkeley untuk memudahkan anda semua merancang perjalanan nanti. Untuk makluman juga, tempat ini tidak jauh dari bandar Tawau dan amat senang untuk mendapatkan teksi dan bas disini :)

No comments:

Post a Comment