Thursday, 15 August 2013

Kami Kini di Twitter


Salam sejahtera kepada semua pembaca. Sejak cuti sekolah dan cuti raya bermula, kami di Kereta Sewa Tawau J3 tak henti-henti & tak putus-putus menerima tempahan kereta. Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan pada kami. Anda semua memang the best!

Oh ya, untuk makluman pembaca semua, dalam kesibukan kami, sempat juga kami setup 1 akaun twitter pada bulan yang lepas. Tapi kerana terlalu sibuk, kami lupa menghebohkan berita ini pada anda semua. Ya, kini Kereta Sewa Tawau J3 sudah berada di twitter. Selain facebook & blog, twitter juga merupakan salah satu medium perhubungan sosial yang paling feimes sekali di Malaysia. Betul kan?

Atas dasar ingin merapatkan lagi perhubungan kami dengan anda semua, maka dengan ini kami berbesar hati mengajak anda semua mengikuti kami di twitter. You follow us, we follow you, bolehkan? Dengan adanya twitter ini kami berharap akan sentiasa dapat "tweets" dan "update" anda semua berkenaan promosi dan juga berita-berita terbaru dari kami. Jadi tunggu apa lagi? jom follow kami di @keretasewatawau

 

No comments:

Post a Comment