Tuesday, 12 January 2016

Sewa Kereta Perodua Kancil Di Tawau

Kereta Sewa Tawau - Kancil


Anda berminat nak sewa kereta Perodua Kancil di Tawau? Jangan susah hati. Kami di Kereta Sewa Tawau J3 ada menyediakan kereta ini untuk sewaan anda semua. Di awal tahun 2016 kami ada mengatakan yang kami akan menambah bilangan kereta sewa akibat dari permintaan yang begitu tinggi. Kereta Perodua Kancil ini merupakan antara kereta yang telah kami tambahkan jumlahnya di dalam senarai kereta sewa kami. Sewa kereta Perodua Kancil ini dijamin murah. Berikut adalah rate sewa kereta ini:

1-2 hari : RM70/hari
3-6 hari : RM60/hari
7 hari ke atas : RM50/hari

Sekiranya anda menyewa kereta ini lebih dari sepuluh hari, kami akan berikan anda menggunakannya selama 24 jam secara percuma sahaja. Seperti biasa, jika ingin menyewa kereta ini, boleh hubungi kami segera di talian 014-9669-359 (call/sms/whatsapp) atau klik butang merah di sebelah kanan atas laman blog ini bagi membuat tempahan secara online. Suka kami nasihatkan agar anda semua membuat tempahan awal jika ingin menyewa kereta dengan kami bagi mengelakkan kekecewaan. 

Sekiranya memerlukan kereta-kereta lain selain dari kereta Perodua Kancil ini, boleh semak jenis dan rate kereta-kereta sewa kami yang dalam laman blog ini juga. Sila lihat tab di atas. Apa pun kereta yang anda pilih untuk disewa, kami beri jaminan harga yang rendah, murah dan mampu dibayar. Jadi silakan "explore" laman blog kami ini. Dan hubungi kami dengan segera untuk membuat tempahan yang pantas. Siapa cepat, dia dapat ;)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
Tempahan Online
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trade.enterprise@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau
Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459

1 comment:

 1. Kami hadir menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta Murah Di Bali pada kadar sewa yang bepatutan dan murah.
  Telefone/WhatsApp : +62 811 387 010
  Wechat ID : astawa-krishna
  450k Sehari sudah termasuk petrol, bayaran letak kereta, pemandu, dan cukai.
  Sewa Kereta Murah Kat Bali

  ReplyDelete