Friday, 4 September 2015

Info Kereta Sewa Tawau

Minggu lepas kami telah memuatkan video "INFO KERETA SEWA TAWAU" ke akaun youtube kami. Kami lakukan ini kerana kami dapati semakin ramai orang yang lebih suka mencari maklumat berbentuk video. Youtube pula merupakan search engine yang ke-2 terbesar selepas google. Dengan memuatkan video info mengenai kereta sewa kami di youtube kami berharap semakin ramai orang akan mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan kereta-kereta sewa yang kami tawarkan. 
Sudah lihat video yang kami sertakan ini? Kalau tidak dapat membuka video ini disini, sila klink direct link video ini di youtube https://www.youtube.com/watch?v=fowm74TNmVs Dalam video ini kami jelaskan dengan terperinci dan pantas tentang perkhidmatan kereta sewa yang kami berikan di Tawau. Ramai yang telah menyewa kereta dengan kami, baik dari dalam negara mahupun dari luar negara. Pun begitu, mungkin ramai juga yang belum mengenali kami, lebih-lebih lagi bagi mereka yang baru pertama kali datang ke Tawau untuk urusan kerja ataupun untuk bercuti bersama keluarga.

Bagi yang baru pertama kali datang ke daerah Tawau, selamat datang kami ucapkan. Seperti yang ditayangkan di video info kereta sewa Tawau di atas, kami merupakan penyedia perkhidmatan kereta sewa yang berdaftar serta menyediakan kereta sewa yang termurah di Tawau. Banyak kereta dan banyak pilihan untuk anda. Sekiranya berminat untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang murah dan berkualiti di Tawau, sila hubungi kami sekarang. Kami boleh dihubungi di talian 014-9669-359 ataupun boleh juga emel ke j3trader@gmail.com 

Bagi yang tidak seberapa faham Bahasa Melayu, kami juga mempunyai blog di dalam Bahasa Inggeris iaitu http://www.tawaucarrentalj3.blogspot.com Jadi jangan segan-segan berkunjung ke blog tersebut. Bagi yang suka menonton video sahaja, jangan lupa search kami di youtube, kami ada channel Kereta Sewa Murah Tawau yang memuatkan semua video-video kami. Harapan kami agar semua info yang kami paparkan melalui video, blog dan juga facebook ini dapat memberi anda semua maklumat yang anda perlukan mengenai kami :)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau
Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459

No comments:

Post a Comment