Friday, 21 August 2015

Kereta Sewa Tawau Drag Race 2015

Kami di Kereta Sewa Tawau J3 sangat teruja, lagi beberapa hari sahaja lagi Karnival Sukan Bermotor 1 Malaysia Drag Race 2015 akan berlangsung di daerah Tawau, best kan. Untuk makluman, daerah Tawau memang aktif dalam aktiviti drag ini dan menganjurkannya secara besar-besaran setiap tahun. Jika pada tahun lepas ianya dianjurkan pada awal tahun, di tahun 2015 ini pula, ianya dianjurkan sempena bulan kemerdekaan kita.

Tawau Drag 2015


Drag Race yang sangat popular di Tawau ini bukan untuk hanya kereta sahaja, tapi turut dibuka kepada motosikal. Bagi yang berminat mennyertai Drag Race ini bolehlah pergi ke laman Facebook Tawau Drag bagi mendapatkan borang penyertaan dan juga bagi mendapatkan butiran lanjut mengenai karnival ini. Berikut adalah tarikh dan tempat karnival ini akan berlangsung:

Tarikh: 28hb-31hb Ogos 2015
Masa: 7am-5pm
Tempat: Lapangan Terbang Lama

Bagi kami di Kereta Sewa Tawau J3, Drag Race ini memang best. Walaupun kami hanya sebagai penonton, tapi debaran dan rasa keterujaan yang teramat sangat semasa menyaksikan kereta-kereta  dan motor-motor ini berentap tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Cukup lah kalau kami katakan yang Ia bakal mencetuskan emosi yang mendebarkan kepada anda kerana para peserta yang bertanding akan sedaya upaya untuk mengekalkan kedudukan terbaik mereka dan mencatatkan keputusan yang lebih cemerlang untuk mengutip mata demi mata.

Jadi jangan lupa untuk turun bersama-sama kami ke lapangan terbang lama (airport lama) dari 28-31 ogos bagi menyaksikan Drag Race 2015 ini. Sekiranya anda tiada transport untuk pergi ke airport lama nanti, jangan risau. Anda hubungi saja kami di talian 014-9669-359 bagi mendapatkan kereta sewa yang paling murah di Tawau. Apa yang penting, jangan sampai anda terlepas ke karnival drag race ini nanti ;)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau
Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459No comments:

Post a Comment