Saturday, 28 September 2013

Penyewa Kereta Kami.....

Kereta sewa tawau car rental
Kereta Sewa Tawau J3Kali ini kami berkesempatan memaparkan antara wajah-wajah penyewa kereta kami di bulan September 2013 ini. Ada ramai lagi, tapi rasanya kami akan memuatkan satu ruang baru di blog ini bagi memaparkan gambar-gambar yang sempat kami tangkap bersama-sama dengan mereka nanti.

Bagi kami di Kereta Sewa Tawau J3 kami amat berterima kasih kepada para pelanggan kami. Sokongan tanpa henti dari anda semua menguatkan lagi semangat kami untuk menjadi peneraju kadar sewa kereta yang murah di Tawau ini. 

Murah tidak semestinya bermaksud tak ada "class". Dan mahal juga tak semestinya bermaksud "high class". Kereta sewa murah yang kami tawarkan pada anda semua sentiasa dijaga dan diservis dengan baik. Jadi sekiranya anda memerlukan kereta sewa yang murah dan mampu dibayar tanpa membebankan diri anda, hubungilah kami. Di Tawau ini, Kereta Sewa Tawau J3 merupakan satu-satunya syarikat kereta sewa berlesen yang menawarkan kadar sewa yang paling rendah. Kalau tak percaya, tanyalah pakcik google :)

Kepada semua pelanggan-pelanggan kami yang pernah menyewa kereta dengan kami, berbanyak-banyak terima kasih sekali lagi. Tanpa anda semua, siapalah kami. Kepada bakal pelanggan kami, jangan risau. Kereta Sewa Tawau J3 akan memberikan yang terbaik untuk anda semua.

No comments:

Post a comment