Tuesday, 28 May 2013

Borang Sewa Kereta

Sibuk betul 2-3 hari ni. Sibuk uruskan kereta, sibuk buat iklan dan macam-macam lagi. Tapi dalam sibuk-sibuk tu sempat juga saya kasi upload borang sewa kereta kami di 4shared. Tujuannya supaya bakal penyewa boleh juga tengok-tengok borang tu. Sambil tengok, boleh juga baca-baca segala "rules" yang sudah ditetapkan. Penting tu sebab kami tidak mahu penyewa-penyewa kami mendapat susah. Yang penting mesti memandu dengan berhati-hati. Pandu cermat, jiwa selamat bah kan. Lagipun di Tawau ada AES sudah, boleh tengok di mana tempat tu di post Facebook Tawau. Boleh juga tengok print screen lokasi AES tu di gambar bawah ni. Tapi kalau tak nampak, klik saja link diberi tadi.


Okey, berbalik pasal borang sewa kereta kami tu. Borang itu boleh di muat turun di SINI jadi ada senang, baca la borang itu ya. Have a nice day :)

No comments:

Post a comment