Monday, 9 March 2015

Riang Ria Cuti Sekolah Bersama Kereta Sewa Tawau J3

Kereta Sewa Tawau J3, hubungi 014-9669-359


Tidak lama lagi cuti sekolah akan bermula. Kalau nak dikira, hanya tinggal 4 hari persekolahan saja lagi. Umum mengetahui, cuti sekolah adalah antara cuti yang paling ditunggu-tunggu. Kenapa? Ini kerana ramai yang melangsungkan perkahwinan pada musim cuti sekolah kan? Kali ini kami mahu mengajak anda semua untuk menerokai riang ria cuti sekolah bersama kami di Kereta sewa Tawau J3.

Seperti kebiasaan, bila cuti sekolah sahaja maka kami akan kehabisan kereta. Ramai betul orang yang pulang kampung time cuti sekolah kan. Antaranya adalah untuk mengunjungi keluarga ataupun untuk menghadiri perkahwinan keluarga dan kawan-kawan. Kalau yang bekerja di Semenanjung atau Sarawak, memang jenuh lah juga kalau mahu bawa balik kereta ke Tawau ni pada musim cuti ni kan. Macam tak logik pun ada juga. Tapi jangan khuatir, walaupun tidak dapat membawa kereta balik Tawau, tapi anda semua tetap boleh jalan-jalan di Tawau dengan menyewa kereta dari kami. Rate murah-murah saja, jangan risau.

Tapi jangan lambat-lambat booking ya. Maklum lah, memang orang berebut mau pakai kereta time cuti-cuti ni. Jadi jangan ketinggalan. Untuk membuat tempahan atau booking kereta sewa dengan kami memang mudah saja. Hubungi kami terus di talian 014-9669-359. Pun begitu, ini pesanan kami untuk anda. Kalau panggilan anda tak dijawab, maksudnya kami tengah on-the-road lah tu. Jadi harap anda semua boleh tinggalkan pesanan melalui sms/whatsapp. Kami akan membalas mesej anda selaju yang mungkin. Kami janji. Jadi tunggu apa lagi??? Kalau anda mahu pakai kereta di musim cuti nanti ataupun pada bila-bila masa sahaja, hubungi kami sekarang. Konfirm dilayan bah kalau kau ;)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau

No comments:

Post a Comment