Sunday, 29 March 2015

Info Saman dari Kereta Sewa Tawau J3

Pada kali ini kami di Kereta Sewa Tawau J3 ingin berkongsi mengenai info saman dan kompaun kepada rakan-rakan sekalian. Untuk makluman, pihak Kerajaan telah menyeragam dan menyelaras sistem pembayaran saman oleh PDRM & JPJ berdasarkan prinsip 'The More You Delay', 'The More You Pay. Mekanisme penyeragaman kompaun ini adalah seperti berikut dan berkuatkuasa mulai 1 Julai 2013.

Info saman Kereta Sewa Tawau J3
Info saman Kereta Sewa Tawau J3
Info saman Kereta Sewa Tawau J3
Info saman Kereta Sewa Tawau J3

Semoga info ini bermanfaat untuk rakan-rakan semua dan juga bermanfaat kepada bakal-bakal penyewa kereta kami. Untuk makluman, kami di Kereta Sewa Tawau J3 amat menggalakkan pemanduan yang berhemat dari kesemua penyewa-penyewa kereta kami. Ini kerana, dengan pemanduan yang berhemat, anda semua akan bebas dari dikenakan saman. Sekiranya anda dikenakan saman semasa menyewa kereta dengan kami, maka adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menjelaskan saman berkenaan.

Untuk maklumat lanjut mengenai saman dan kompaun, rakan-rakan semua boleh merujuk terus ke Laman Interaktif Trafik PDRM. Sama-samalah kita menjadikan jalanraya di negara kita sebagai sebuah tempat yang selamat untuk kita semua. Jauhi lah diri dari melakukan kesalahan lalulintas yang boleh membahayakan diri sendiri dan juga diri orang lain di Jalanraya. Pandu cermat, jiwa selamat dan bebas saman ;)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau


No comments:

Post a Comment