Saturday, 7 February 2015

Kereta Proton Waja Special at Kereta Sewa Tawau J3

Kereta Sewa Waja Murah di Tawau
call/sms/whatsapp 014-9669-359

Untuk makluman, ini adalah di antara kereta sewa kami yang paling laris sekali di Kereta Sewa Tawau J3. Kereta Proton Waja ini memang special. Walaupun ianya hanya sebuah kereta sedan, tapi keluasan di dalam kereta ini adalah lebih luas lagi berbanding beberapa kereta SUV import yang ada di Malaysia. Kalau setakat muatan 5 penumpang dewasa, memang lebih dari selesa. Ruang bonet di belakang pun sangat besar. Setakat 7-8 beg bagasi tu memang muat sangat-sangat lah.

Pada mulanya ramai yang agak ragu-ragu nak menyewa kereta ni. Maklumlah, kereta Waja ni agak posh sedikit berbanding kereta-kereta sedan lain dalam keluarga Proton. Jadi ramai yang takut kalau-kalau sewanya nanti sangat mahal dan membebankan. Tapi bila kami bagi tahu rate sewa yang kami di Kereta Sewa Tawau J3 tawarkan, memang terkejut habis bakal-bakal penyewa tersebut. Unsangkarable? ya begitulah ya mereka gambarkan pada kami. Tak sangka ya rate sewa kereta Waja yang kami berikan ni sangat-sangat murah.

Bagi kami di Kereta Sewa Tawau J3, sebagai peniaga tipulah kalau kami kata tak mahu untung. Tapi bagi kami, dapat untung sedikit pun jadilah. Yang penting ada win-win situation. Anda sebagai penyewa dapat kereta yang mampu disewa dan kami pun dapat sedikit keuntungan dari sewaan tersebut. Kepada bakal-bakal penyewa kereta sekalian, anda pasti tidak akan kecewa dengan kereta Proton Waja yang kami tawarkan ini. Harga memang dijamin paling murah di seluruh Tawau. Kalau anda masih ragu dengan kenyataan ini, silakan buat survey. Bagi yang berminat menyewa kereta yang super ohsem ini, jangan lupa hubungi kami di talian 014-9669-359 untuk membuat tempahan. Konfirm dilayan bah kalau kau ;)

Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau

No comments:

Post a Comment