Friday, 30 January 2015

Resit Rasmi Kereta Sewa Tawau J3

Kereta sewa Tawau Car Rental
Resit rasmi Kereta Sewa Tawau J3

Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia. Untuk makluman semua, kami di Kereta Sewa Tawau J3 ada menyediakan resit rasmi kepada semua pelanggan kami yang memerlukannya. Sebenarnya, tidak semua yang mahukan resit semasa menyewa kereta. Dan kami pun tidak akan memberikan resit jika tidak diminta.

Walau bagaimanapun, terdapat ramai juga yang perlukan resit bagi tujuan claim dan juga sebagai tujuan rekod perbelanjaan. Kepada para pelanggan kami yang datang berkursus atau datang atas urusan kerja di Tawau, jangan risau. Anda boleh meminta resit dari kami bagi tujuan claim anda nanti. Resit kami memang RASMI dan disertakan dengan cop syarikat kami sekali. Jadi tidak ada masalah untuk anda membuat tuntutan claim.

Oleh itu, sekiranya anda memerlukan kereta sewa atas urusan rasmi anda di Tawau, jangan lupa hubungi kami di Kereta Sewa Tawau J3. Kami menyediakan kereta sewa yang paling murah di seluruh Tawau disamping memberikan resit rasmi bagi memudahkan anda membuat urusan claim dengan pihak majikan anda nanti. Hubungi kami di 014-9669-359 (call/sms/whatsapp) sekarang juga ya :)


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)
E-mail : j3trader@gmail.com
FB: www.facebook.com/kereta.sewa.tawau
Twitter: www.twitter.com/keretasewatawau

No comments:

Post a Comment