Tuesday, 10 June 2014

Berita tergempar! Penyewa-penyewa Kereta Sewa Di Tawau RUGI Besar!!

Kereta Sewa Proton Waja di Tawau


Berita Tergempar! Ramai penyewa-penyewa kereta di Tawau berasa rugi besar apabila menyedari yang mereka sebenarnya boleh mendapat kereta sewa yang jauh lebih murah lagi di Kereta Sewa Tawau J3. Hal ini pernah diakui oleh ramai penyewa-penyewa kami apabila mengetahui bahawa kami menyediakan kereta sewa pada harga yang lebih rendah serta mengamalkan sistem makin lama sewa, makin murah. 

Sebenarnya ada ramai lagi penyewa-penyewa kereta persendirian di luar sana yang mungkin menawarkan sewa kereta pada kadar yang jauh lebih murah berbanding syarikat-syarikat yang besar. Yang penting bakal penyewa kereta mesti pandai mencari dan jangan tengok di satu tempat sahaja. Survey dahulu di semua tempat dan buat perbandingan harga. Kami di Kereta Sewa Tawau J3 sedia maklum yang ramai di kalangan penyewa kereta yang datang ke Tawau ini bukannya mahu sewa kereta yang mahal-mahal. Yang penting kereta dalam keadaan bagus dan boleh memenuhi keperluan mereka.

Oleh itu, untuk mengelakkan anda semua rugi besar bila menyewa kereta di Tawau ini, survey dulu ya. Contoh paling bagus cuba lihat pada gambar di atas, di mana kami membuat perbandingan antara sewa kereta Proton Waja kami dengan sewa kereta Proton Waja di tempat lain di Tawau. Nampak tak perbezaannya? Lihat penjimatan yang anda semua boleh lakukan apabila membuat survey dahulu sebelum membuat keputusan untuk menyewa kereta.

Kami di Kereta Sewa Tawau J3 sentiasa akan cuba memberikan kadar sewa kereta yang paling rendah di seluruh Tawau untuk anda semua. Anda boleh membandingkan sewa kereta-kereta yang kami ada dengan sewa kereta-kereta yang lain yang ada di Tawau ini. Anda pasti akan terkejut. Oleh itu, pilihlah kami sekiranya ingin berjimat :)No comments:

Post a Comment