Saturday, 1 March 2014

Promosi Toyota Unser Kereta Sewa Tawau J3

Promosi Unser Kereta Sewa Tawau J3

Sempena bulan Mac ini, Kami di Kereta Sewa Tawau J3 akan mengadakan promosi istimewa untuk kereta Toyota Unser kami. Untuk makluman, kereta Toyota Unser ini merupakan sebuah kereta MPV yang sangat hebat dan boleh memuatkan 8 orang penumpang dewasa tanpa sebarang masalah.

Promosi selama 10 hari ini akan bermula esok (3 Mac 2014) dan tamat pada 12 Mac 2014. Jadi warga Tawau yang memerlukan MPV pada kadar sewa yang murah, boleh lah hubungi kami di talian 014-9669-359. Pada mereka yang bakal berkunjung ke Tawau pada awal bulan Mac ini juga, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Sewa kereta Unser tersebut hanya RM170/hari dan sekiranya anda menyewa lebih dari 3 hari, sewa kereta tersebut adalah serendah RM150/hari sahaja. Yang menariknya, kami di Kereta Sewa Tawau J3 juga akan memberikan isian petrol percuma (1/2 tank) sekiranya anda menyewa kereta tersebut selama 4 hari dan ke atas.

Jadi jangan tunggu lama-lama kerana kami yakin promosi ini pasti akan menggegarkan bandar Tawau bermula dari 2 haribulan Mac nanti. Sekiranya anda ingin membuat tempahan, sila hubungi kami di Kereta Sewa Tawau J3 dengan segera di talian 014-9669-359. Selain dari kereta Toyota Unser, kami juga mempunyai banyak pilihan kereta-kereta sewa yang lain pada harga yang cukup murah. Jadi jangan lupa hubungi kami ya, trimas :)

No comments:

Post a comment