Saturday, 5 October 2013

Sewa Kereta Wira di Tawau Hanya RM95 Sehari, Murah Kan!

kereta sewa tawau car rental proton wira
Untuk mendapatkan kereta sewa ini, call/sms/whatsapp 013-5528523 sekarang!


Ya, memang benar, sewa kereta Proton Wira di Tawau hanya RM95 sehari. Terlalu murah kan? sampai susah nak percaya. Tapi...., memang ada tapinya jugak. Sewa RM95 sehari ini hanya boleh diperolehi apabila anda menyewa kereta ini di Kereta Sewa Tawau J3. Kalau kat tempat lain tak dapat ya :)

Hah... itu sahaja syaratnya. Untuk mendapatkan kadar sewa kereta Proton Wira yang paling murah di seluruh Tawau, anda hanya perlu menyewa kereta berkenaan dengan kami. Kadar sewa hanya RM95/hari sahaja. Kalau sewa lebih dari sehari, konfirm dapat lebih murah lagi.

Keadaan kereta wira yang kami sewakan memang tip-top. Satu soalan yang paling gemar ditanya oleh penyewa, "aircond ok ke?" tak pun mereka akan tanya "ada aircond kah kereta ni?" Ini memang soalan-soalan kegemaran penyewa-penyewa kereta kami di Tawau. Walaupun kadar sewa kereta kami murah dan terlalu rendah, tapi itu tidak bermaksud kami memberikan anda kereta yang berkualiti rendah dan tiada aircond. Kereta kami semua ada aircond, full blast lagi. Lebih-lebih lagi kereta Proton Wira kami ni, memang sejuk ya.

Jadi kalau anda berminat mahu sewa kereta Proton Wira di Tawau, jangan lupa hubungi kami di 013-5528523. Kami akan berikan anda kereta wira yang paling baik, paling murah dan paling sejuk aircondnya untuk anda sewa. Kami akan pastikan anda mendapat setiap nilai yang anda laburkan semasa anda menyewa kereta ini dari kami :)

No comments:

Post a Comment