Monday, 11 December 2017

Kereta Sewa Paling Murah Di Tawau

Kereta Sewa murah di Tawau
Kereta Sewa Paling Murah di Tawau

Salam 1 Malaysia dari kami di Kereta Sewa Tawau J3. Penyedia servis kereta sewa yang paling murah di Tawau. Dah masuk bulan Disember kan? Kejap saja masa berlalu. Tak lama lagi kita akan meninggalkan tahun 2017. Masuk tahun 2018 nanti genaplah sudah 6 tahun kami memberi perhidmatan kereta sewa di Tawau. Banyak kenangan sepanjang 6 tahun tu dan macam-macam ragam manusia yang kami jumpa. Ada yang ok, ada yang tak ok. Biasalah manusia kan.

Tapi yang pastinya kami cukup bangga dan gembira dan memberi perkhidmatan yang terbaik untuk anda semua. Kalau ada yang terkurang dan tersalah, kami mohon dimaafkan. Sepanjang bulan Disember ini memang pack sangat jadual kami dengan tempahan para pelanggan. Maklumlah, sekarang musim cuti sekolah. Dan tak lama lagi perayaan Hari Krismas pula akan dirayakan. Jadi sepanjang musim cuti perayaan ni, memang boleh dikatakan fully booked. Terima kasih pada anda semua.

Untuk makluman semua juga, sebenarnya kami kini ada dua nombor telefon yang boleh dihubungi untuk membuat tempahan kereta sewa. Anda boleh memilih untuk berhubung dengan Bro Haikal di talian 01139663963 ataupun dengan Bro Andrew di talian 0149669359. Nak call boleh, nak Whatsapp pun boleh. Tapi kami di Kereta Sewa Tawau J3 lebih prefer Whatsapp sebenarnya. Kalau bercakap ni kadang-kadang boleh jadi miscommunication. Kalau dengan Whatsapp semua jelas tertulis secara black and white. Jadi senang sikit berurusan kan? Tapi terpulanglah dengan tuan/puan sekalian, nak call saja pun boleh juga.

Yang penting jangan lupa, sekiranya perlukan kereta sewa yang paling murah di Tawau, hubungi kami segera di Kereta Sewa Tawau J3 01139663963 / 0149669359. Siapa cepat, dia dapat. Jadi jangan kasi lama. Hubungi kami segera untuk membuat tempahan kereta sewa anda sekarang. 


Tempah kereta sewa anda sekarang:
H/P: 014-9669-359 / 011-3966-3963 (call/sms/whatsapp)

Latitude/Longitude (gps): 4.251975, 117.899459

2 comments:

  1. I have visited many of blogs.And found many good Knowledge.This site is one of those site.
    clipping path service

    ReplyDelete
  2. Saya nak sewa keta..pls pm me..tq

    ReplyDelete