Wednesday, 3 December 2014

Sewa Kereta Proton Saga BLM Yang Murah Di Tawau

kereta sewa tawau car rental


Berapa sewa kereta Proton Saga BLM yang anda mampu bayar sambil tersenyum? Di Kereta Sewa Tawau J3 kami dengan bangganya menawarkan sewa kereta Proton Saga BLM yang amat murah dan berpatutan di daerah Tawau ini. Amat sukar dipercayai bukan? rata-rata operator kereta sewa menawarkan kereta ini pada kadar yang melebihi RM100. Tapi kami mahu membantu anda menyewa kereta ini pada kadar yang murah. Sebelum itu, jom semak dulu rate sewa kereta ini:

1 hari = RM100
3 hari ke atas = RM90/hari
7 hari ke atas = RM80/hari
1 bulan = Kita nego sampai anda puas hati

Kereta Proton Saga BLM ini datang dalam versi manual dan automatik. Bagi kedua-dua versi, kadar sewanya adalah sama. Menarik kan? Tiada beza harga untuk kereta auto dan manual untuk Saga BLM ini atau mana-mana kereta sewa kami yang lain. Yang paling best lagi, ada diskaun istimewa untuk pelajar. Seperti biasa, tunjukkan saja kad pelajar anda dan anda layak mendapat diskaun 10% on the spot.

Seperti kereta-kereta sewa kami yang lain juga, anda boleh menggunakan kereta Proton Saga BLM ini dengan percuma selama 1 hari (24 jam) apabila anda membuat sewaan melebihi 10 hari. Anda tidak akan mendapat offer berani mati seperti ini di mana-mana tempat lain di Tawau. Jadi tunggu apa lagi? Kereta Proton Saga BLM ini merupakan antara kereta kami yang paling laris di Kereta Sewa Tawau J3. Hampir setiap hari kena booked. Kalau anda mahu menyewa kereta ini sambil menjimatkan wang, hubungi kami segera di Kereta Sewa Tawau J3. Biar kami bantu anda ;)

Tempah kereta sewa anda sekarang: 
H/P: 014-9669-359 (call/sms/whatsapp)

No comments:

Post a Comment