Monday, 3 November 2014

Tempat-Tempat Menarik Di Tawau

Kereta Sewa Tawau Car Rental
Eastern Cineplex Tawau

Antara tempat-tempat yang menarik di Tawau bagi kami adalah Eastern Cineplex. Bagi yang suka bersantai dengan rakan dan keluarga dengan menonton wayang tempat ini memang wajib dilawati. Eastern Cineplex Tawau memaparkan wayang-wayang terkini pada kualiti gambar dan audio yang memang terbaik lah.

Eastern Cineplex terletak di bagunan Eastern Plaza iaitu satu-satunya mall yang terdapat di Tawau buat masa ini. Kami di Kereta Sewa Tawau J3 terus terang mengatakan tempat yang kami selalu tuju jika ada kelapangan adalah Eastern Cineplex di Eastern Plaza. Memang best lah.

Selain dari menonton wayang, ada banyak benda lagi yang boleh di buat di Tawau sebenarnya. Untuk mengetahui tempat-tempat yang menarik itu anda boleh download ebook percuma mengenai tempat-tempat menarik di Tawau di laman blog J3 Homestay Tawau. Banyak info menarik yang boleh dibaca di ebook percuma tersebut.

Jika anda inginkan info yang lebih best lagi mengenai Tawau, kami di Kereta Sewa Tawau J3 mencadangan agar anda melayari laman web www.discovertawau.com. Laman web berkenaan memang padat dengan info mengenai Tawau. Bagi pelancong yang bakal melawat daerah Tawau tidak lama lagi, laman web berkenaan memang wajib dilawati :) 


Tempah kereta sewa anda sekarang: 
H/P: 014-9669-359 (sms/whatsapp)


No comments:

Post a comment