Tuesday, 19 November 2013

Cuti Sekolah Bersama Kereta Sewa Tawau J3

Kereta Sewa Tawau Car Rental
Call/sms/whatsapp 013-5528523 untuk menyewa kereta dengan kami

Ya, cuti sekolah yang ditunggu-tunggu telah tiba. Kalau anda bercadang hendak bercuti di Tawau, apa kata anda bercuti bersama dengan Kereta Sewa Tawau J3. Ok tak macam tu? Ada banyak tempat menarik untuk dilawati di Tawau ni. Kalau berjalan kaki atau naik teksi atau bas, memang penat. Jadi hubungi saja kami di Kereta Sewa Tawau J3 dan biar kereta sewa kami menjadi peneman setia anda berjalan-jalan dan membeli-belah di bandar Tawau ini nanti.

Kami ada banyak pilihan kenderaan untuk anda pilih. Yang penting, anda semua mestilah membuat tempahan awal ya. Maklum la, di musim cuti sekolah ini kereta sentiasa fully booked. Contohnya seperti hari ini, 19/11/2013. Untuk makluman, pada hari ini semua kereta sewa kami dari yang kecil hingga yang paling besar semuanya keluar. 

Jadi untuk mengelakkan kekecewaan di musim cuti sekolah ini, sila lah buat tempahan dengan segera ya. Kami di Kereta Sewa Tawau J3 akan berusaha menyediakan kereta sewa yang termurah dan terbaik di seluruh Tawau untuk kegunaan anda di musim cuti ini. Jangan lupa, hubungi kami awal-awal. Okey, selamat bercuti semua dan untuk mereka yang pertama kali datang ke Tawau, Welcome to Tawau :)

No comments:

Post a Comment